Strand vakantie

Ga je naar de zon, aan het strand en ervaar de zee. Vakantie aan het strand.

strand vakantie

 

Verblijf aan zee! Een vakantie aan het strand!

Het is en blijft al jaren een hotte vakantie. Lekker een vakantie naar het strand en daar de hele dag luieren. Heerlijk niets doen en eind van de dag eten en in de avond naar de disco of een andere uitgaansgelegenheid. Even lekker zwemmen in de zee om even te verfrissen. S’avonds lekker met een wijntje aan het palmstrand. Heerlijk toch? En onze hotels zijn zo geselecteerd dat ze vlak bij het strand zijn.

Vakantiehuisje of vakantiepark aan het strand

Een heerlijk uitje voor het hele gezin, lekker ravotten met z’n allen!

Genieten van een vakantie aan het strand in één van de vele vakantiehuizen en vakantieparken aan de kust. Het aanbod is zeer ruim met vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, Kroatië, Portugal, Spanje, Turkije en Griekenland.

De Costa’s met mooie baaien, lange stranden en heldere blauwe zee. Een goede plek om je vakantie door te brengen. En een vakantiehuis direct aan zee maakt het zomerse gevoel compleet.

Op de verschillende eilanden kun je het strandleven beleven: Mallorca, Ibiza, Corsica en de Kroatische eilanden.

Een vakantiehuisje aan zee
Comfortabel verblijven dichtbij de zee doe je bijvoorbeeld in een vakantiehuisje aan het strand. Voorzien van alle gemakken op je eigen plek in een vreemde omgeving.
Bekijk vakantiehuisjes!

Vakantiepark aan zee
Zeker voor kinderen is een vakantiepark een waar paradijs. Gegarandeerd dat zij veel vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten! Boek je vakantiepark aan zee!
Bekijk vakantieparken!

_

Vlieg vakantie naar het strand

Corendon biedt vliegvakanties naar het strand. U overnacht in een goed hotel en de hotels liggen dicht bij het strand. Bekijk het aanbod en boek direct een vakantie naar het strand!

strand ligstoel