Reistips

Reistips: aan welke items moet denken als jij snel en voordelig jouw lastminute boekt?

Veel mensen kiezen voor de snelle beslissing en hierdoor voor een voordelige vakantie. En wat blijkt er bij aankomst? Toch niet alles geregeld of toch niet eraan gedacht de tandenborstels mee te nemen. Dan zul je ter plekke allerlei dingen moeten regelen terwijl de vakantie tijd waarschijnlijk jouw kostbaarste tijd is. Om dit te voorkomen hebben wij allerlei tips voor jou op een rijtje gezet. Vul deze aan met de items die voor jou persoonlijk van toepassing zijn. Medicijngebruik is zo’n item die heel persoonlijk is. Medicijnen is trouwens een item waar je ook aandacht aan moet besteden. Niet elk land laat medicijnen toe die hier op doctersrecept te verkrijgen zijn en kunnen lokaal onder een drugswet vallen. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid op vakantie gaat en lees onze reistips!

Algemene reistips:
• Bereid je voor, speciaal als je de last minute wilt boeken is de voorbereiding essentieel.
• Zorg dat je altijd een koffer hebt staan met gevarieerde kleding. Je weet van te voren niet altijd waar je heengaat.
• Vraag je ruim van te voren af waar je tegen aan kunt lopen, een goede checklist is een must. Een maal verder denken voorkomt teleurstellingen.
• Weet je niet exact waar je heen gaat? Check dan het weer en pas de inhoud van je koffer daar op aan.

Denk dus goed na wat je meeneemt als je een last minute boekt.

Kijk ook even bij onze algemene samengestelde checklists, we hebben er een over binnenlandse en een over buitenlandse vakanties. Handige overzichten om mee te nemen.