Wandelvakanties

Wil je lekker een aantal dagen wandelen. Langs een bekende route of zo maar in de natuur?

 

 

Wandelen is de meest natuurlijke beweging die de mens maar kan hebben. Wist je dat een lange wandeling veel beter is dan bijvoorbeeld fitnessen? Zo beleef je nog eens een gezonde vakantie! Bovendien geeft wandelen de mogelijkheid om op eigen tempo het landschap te aanschouwen en de details te bestuderen. Bij ons kun je het allemaal beleven.

Bekijk alle wandelvakanties!

Lekker een aantal dagen wandelen op je eigen tempo en zo het landschap goed aanschouwen. Lekker in de ochtendzon of een wandeling door het bos. En natuurlijk wacht aan het eind van de dag een goed hotel om even goed bij te komen van de lange wandeling. Er is keuze genoeg, wil je wat meer klimmen dan kan dat door een bergwandeling te maken en je kan natuurlijk ook kiezen voor een wat platter traject.

 

Nederland heeft veel natuur en is uitstekend geschikt voor een wandelvakantie. Informatie over vakanties langs een bekende route in de Nederlandse provincies vindt u in het overzicht in het menu aan de rechterkant.

Buiten Nederland hebben wij ook genoeg plekken waar u kunt gaan wandelen. Vaak is een combinatie stad/wandelvakantie een goede mogelijkheid.

Verre en exotische wandelmogelijkheden zijn ook mogelijk. Kijk binnenkort op onze uitgebreide mogelijkheden!

Het voordeel van wandelen is dat je het het hele jaar door kunt doen.