Tips

Tips

Zodra je op vakantie gaat naar het buitenland, dan zul je natuurlijk je paspoort mee moeten nemen. Maar vaak gaan mensen ook op vakantie en verzuimen bijvoorbeeld een reisverzekering af te sluiten.

 


Neem je een Last Minute vakantie en wil je zeer snel vertrekken?
Zorg er dan voor dat de reisorganisatie de betaling snel ontvangt. Dit voorkomt onduidelijkheden en verzekerd je van de voordeligste vakantie! Boek via het internet, dan zit je boeking DIRECT in het boekingssysteem en neem daarna nog contact op de organisatie om de ontvangst van de betaling af te stemmen!

Overwinteren?
Boek dan geen last minute! Vaak is de tijd te kort.
Bereid je goed voor op een serieuse tijd weg van huis!

 

Single en je wilt een eenpersoonskamer?
Zeg dit duidelijk tijdens het boeken van je vakantie. Er zijn vaak tekorten aan eenpersoonskamers.

Vreemde valuta over?
Indien u in een land bent met vreemde valuta heeft u vaak nog kleingeld over. Papiergeld is vaak in Nederland nog te wisselen maar de muntjes niet. Vaak verdwijnt dit geld in een potje met het voornemen dat devolgende keer weer mee te nemen. Maar hoevaak gebeurt dat en denkt u er wel aan als u weer naar dat land vertrekt?
Een mooie besteding van de muntjes is voordat u weer naar Nederland vertrekt die munten aan een dakloze of zwerver te geven. U kunt natuurlijk ook een andere goed doel kiezen.

Scan uw belangrijke documenten!
Indien uw paspoort, visum en vluchtpapieren tijden uw vakantie worden gestolen komt dat hard aan. U kunt van te voren uw documenten scannen en deze digitaal bewaren. Zo heeft u altijd bewijs wie u bent. U kunt de documenten meenemen op een digitale drager of op het internet opslaan. Gebruik voor uw wachtwoorden een beveiligde website zoals Savecrypto.

Vloeistof meenemen het vliegtuig in
Zodra u het vliegtuig neemt komt u langs de security afdeling. U mag geen vloeistof meenemen dus bent u vaak uw flesje water kwijt. In het vliegtuig kunt u weer een flesje water kopen.
Wat u ook kunt doen is een leeg flesje in uw handbagage meenemen en na de check het flesje opnieuw vullen in het fontijntje in de WC. Ze bespaard u de aanschaf van een nieuw flesje.

 

ebook reizen