Drenthe

snelenvoordeligweg banner

Hunebed Drente eexterhalte
Hunnebed Drenthe eexterhalte

Op vakantie in het eigen land? Ervaar het aloude gebied van de Hunnebedden en ontdek de hooggelegen Drentse hondsrug en de geschiedenis die verder terug gaat dan u in eerste instantie zou kunnen denken. Een must voor iedereen de kinderen heeft!

In het gastvrije Drenthe kun je echt van alles beleven, het Dierenpark Emmen, mooie boeren landschappen, bossen, heide en de meanderende Hunze.

Drenthe is ook een zeer mooie plek om te fietsen. De verschillende wandel- en fietsroutes nodigen ook de actievere natuurliefhebbers uit voor een bezoek aan deze provincie. Zo is er het Drentse natuurgebied Gieten-Borger, Bospark Lunsbergen en de enorme heidevelden van Nationaal Park Het Dwingelerveld.

Emmen en het mooie stadscentrum van Hoogeveen zijn uitstekende steden om te winkelen. Breng een bezoek aan het Drents Museum of het Hunnebedcentrum in Borger.

Exloo, een van de weinige dorpen in Nederland waar u een schaapskudde en schaapsherder kan bewonderen zijn binnen uw bereik.

Nederland is bij uitstek een mooi land om leuke unieke hotelletjes uit te proberen. En het voordeel is dat je de taal spreekt. Ook vanuit kostenoogpunt is de optie om een vakantie in eigen land te boeken erg interessant.