cruises

Wil jij een cruisevakantie maken? Hier volgen enkele tips!

Een cruisevakantie maken op een cruiseschip was ooit weggelegd voor mensen met veel financiële middelen. Inmiddels zijn cruises voor iedereen bereikbaar en kun je ook een lastminute cruisevakanties boeken. Je zult je wel goed moeten voorbereiden en weten wat je kan verwachten.

Op de website van Cruise review kun je de ervaringen lezen van mensen die eerder op een cruisevakantie zijn geweest. De schepen en de cruisemaatschappijen worden besproken door mensen die de betreffende cruise zelf hebben ervaren. Wat waren de pluspunten? Wat viel tegen? Zouden ze dezelfde cruise nog een keer opnieuw boeken? Wat was de kwaliteit van het eten en de service?

Het komt steeds vaker voor dat een cruisevakantie voor de boeker een heel ander idee over de geboekte cruisevakantie heeft dan hetgeen wat hij eenmaal aan boord aantreft. Een romantische cruisevakantie en dan op het dek geconfronteerd worden met feestende rumoerige jeugd? Als dit niet is wat je wilt is het dus belangrijk om je van tevoren goed te (laten) informeren op wat voor soort schip je terecht zult komen. Sommige cruises zijn doodsaai voor kinderen terwijl anderen juist de beste voorzieningen voor hun treffen.

Verder is het natuurlijk van groot belang te weten welke havens het schip aandoet en waar de leukste uitstapjes zijn. De Crew zal vriendelijk moeten zijn en vooral klantgericht.

De faciliteiten aan boord van elk schip kunnen enorm verschillen, ook daarom is het goed van te voren te weten wat voor faciliteiten er aan boord te vinden zijn.

Snel en voordelig weg, ook voor de beste Last minute cruises.

Cruisevakanties – vergelijk het grote aanbod en boek vandaag nog een cruise naar je favoriete bestemming.

Boek je Cruise online!

Alles Over Cruisen Herziene Editie!

Wil je weten waar en hoe je het allerbeste een Cruisevakantie boekt? Wat heb je nodig en wat komt er allemaal bij kijken? En belangrijker, hoe krijg je een voordelig aanbod? Wat zijn er voor medische faciliteiten? Is er medisch personeel aanwezig?

Op al deze vragen geeft de auteur van het e-book “Alles over Cruisen” antwoord. Een ‘must have’ als je een cruisereis boekt.

Zo ben je beter voorbereid op je Cruisevakantie.

Alles over Cruisen geeft antwoord op vragen bij:

• Een Cruise vakantie plannen
• Hoe boek je zelf je een goede Cruise vakantie
• Waar vind je beste Cruise deals.
• Hoe krijg ik de beste plekken bij het diner!
• Het geven van fooien aan boord. Ga er nooit vanuit dat dit gelijk is aan de manier hoe wij hier mee om gaan. Op elk cruiseschip kan dit anders zijn.
• Waar je op moet letten met gokken aan boord in het casino
• Tips over het gebruik van telefoon en internet aan boord
• Belangrijke vragen die je moet stellen aan je reisagent, zoals de voorwaarden van de rederij of het schip en hoeveel bagage u tijdens uw vakantie mag meenemen.
• Welke rederij en welk schip past het beste bij je.