Vakantiechecklists

Een checklist is handig als je snel op vakantie gaat!

Veel mensen gaan hals over kop weg op vakantie en vergeten in de haast om de juiste informatie en spullen mee te nemen. Bij aankomst op hun vakantie bestemming blijkt dat ze veel zijn vergeten mee te nemen. Dat hoort er dan misschien wel een beetje bij last minutes, maar toch zijn sommige items essentieel. Speciaal om deze reden hebben wij, voor zowel binnen- als buitenland, een aparte checklist voor jou samengesteld.

 

Hoe vaak hoor je dat er iemand op Schiphol staat en zijn paspoort niet heeft meegenomen? Voorkom dit soort rampen en neem de checklists nauwkeurig door. Het is ook zeker aan te raden om een eigen checklist samen te stellen en deze constant onder de loep te nemen. Onze checklists zijn voorbeelden en voorzien niet in iedereen zijn perzoonlijke behoeften.

Checklist benodigdheden binnenland
Checklist benodigdheden buitenland.

 

Uzelf voorbereiden met een checklist:
Ons advies is dan ook dat u zich goed voorbereid op uw vakantie en de checklists goed doorneemt. Aangevuld met uw persoonlijke wensen is dit een gouden bron. Bewaar ook altijd uw checklisten na gebruik voor de volgende vakantie. Inventariseer tussentijd wat u op uw vorige vakantie bent vergeten en vul us checklist aan. Dat scheelt een hoop werk en dan kunt u werkelijk niets vergeten.
Bagage inpakken tips
Op onze speciale pagina over het slim inpakken van bagage vind u ook handige tips voor als u op reis gaat:
Bekijk de Bagage inpakken tips
Reisverzekering
Het is handig indien u een doorlopende reisverzekering afsluit. Hiermee bent u latijd voorbereid indien u vaak een last minute boekt.
Extra tip:
Kijkt u ook altijd ruimschoots van te voren eerst op de filemeldingen, dat voorkomt vertraging of dat u te laat aankomt op het vliegveld.