Busreizen

Met de bus

Niet zelf rijden, door je naar je bestemming met de bus te laten rijden, dan is een busvakantie een goed alternatief. Wil je niet vliegen en toch naar een verre bestemming, dan is de bus een comfortabele manier van reizen. Onderweg wordt natuurlijk goed voor je gezorgd en overnacht je in de door ons zorgvuldig geselecteerde hotels. Het ontbijt is vaak inbegrepen en de excursies ook.

Een busvakantie is uitermate geschikt voor onder andere groepsreizen. En ook zeker de diverse buspendels naar wintersportgebieden en zonvakanties in onder andere Spanje.

De busvakanties zijn over het algemeen sympathiek geprijsd en er zijn veel bestemmingen beschikbaar, zelfs meer bestemmingen dan je zou verwachten. Bovendien kunt u onderweg naar uw bestemming diverse excursies en rondreizen maken.

De chauffeurs zijn in veel gevallen zeer deskundige reisleiders. Ook kunnen andere reisleiders in de bus komen, al naar gelang de situatie.

Bij een voordelige busreis mag u een compleet en comfortabele reis verwachten met overnachtingen in goede hotels, een lekker ontbijt. Hierbij zijn vaak ook het diner en de excursies inbegrepen. Een deskundige chauffeur met in een aantal gevallen een ervaren reisleider, zorgen ervoor dat de hele reis op rolletjes loopt.

Unieke busreizen

Welke busvakantie u ook kiest, u gaat gegarandeerd een bijzondere en ontspannen vakantie tegemoet. U kunt bijvoorbeeld een busreis door Duitsland, Engeland, Frankrijk, Kroatië of Italië boeken.

Boek uw busreis online