Singles

Single en op zoek naar een mooie vakantie?

singles

Speciaal voor singles zijn er diverse last minute singlereizen ontwikkeld. Voor elk wat wils of om samen in teamverband te reizen. Ideaal als je single bent en niet in je eentje op vakantie wilt. Single zijn is soms erg eenzaam als je op vakantie gaat. Je kan natuurlijk wel met kenissen of vrienden mee, maar toch is dat anders.

 

Singlereizen worden vaak aangeboden in diverse rubrieken:
• voor alle leeftijden;
• tussen de 40 en 55 jaar;
• 30 tot en met 45 jaar.

Er zijn vele mooie singlereizen met gegarandeerde vertrekdata, dus dat is makkelijk met plannen. Ook zijn er actieve singlereizen, onder andere complete fiets- & wandelvakanties speciaal voor singles!

Meer over reizen voor singles.
Bekijk het overzicht van Busreizen.


Tip voor singles:
Single en je wilt een eenpersoonskamer?
Zeg dit duidelijk tijdens het boeken van de vakantie.
Er zijn vaak tekorten aan eenpersoonskamers.


Als je op vakantie wilt en je wilt niet alleen kun je dit combineren om samen met andere singles op vakantie te gaan.Wij hebben diverse singlereizen samengesteld die aan alle bovenstaande eisen voldoen. Niets moet, alles mag.

In de meeste hotels is er keuze om een éénpersoons kamer te boeken, het komt wel eens voor dat je de kamer met iemand anders moet delen. Kijk dus naar je persoonlijke voorkeur en laat dat tijdens het boeken van je vakantie blijken.

Meer over reizen voor singles.

Let op dat je tijdens het boeken van een last minute niet altijd de keuze meer hebt.

Vaak zijn de reizen voor singles naar bestemmingen die minder voor de hand liggen. Denk eens aan Noorwegen of een bergvakantie in Frankrijk. Een beetje survival is voor een single een ideale vakantie om mensen echt te leren kennen.