Disneyland Parijs

Disneyland Parijs, het ultieme sprookje

Lekker een korte vakantie naar het populaire Disneyland Parijs Frankrijk, samen en/of gezellig met de kinderen. Verwen uw kinderen met het sprookje dat Disneyland Parijs heet. Donald Duck, Mickey Mouse, wie kent ze niet? Je komt ze sowieso tegen tijdens de betoverende en magische parade waar alle Disneyfiguren voorbijkomen. Diverse sprookjes attracties staan in het vakantiepark Disneyland Parijs op je te wachten.

Disneyland, in Marne-la-Vallée nabij Parijs, is sinds 1992 open en is het meest bezochte vakantie park binnen Europa in zijn soort. Het park is opgebouwd uit 5 verschillende werelden: waan je in een echt Amerikaans stadje van 100 jaar geleden in Main Street U.S.A., slenter door het oude Wilde Westen in het Frontierland, beleef de levensechte avonturen met piraten, Indiana Jones of de Familie Robinson in Adventureland, voel je buiten de normale wereld in Discoveryland of zie je favoriete Disney sprookje tot leven komen in Fantasyland.

En wist u dat u ook gemakkelijk naar Disneyland Parijs kunt met de trein. De reistijd Amsterdam naar Parijs is slechts 3.15 uur. Heerlijk ontspannen met de trein.

Reizen naar Disneyland Parijs

Reizen naar Dysneyland Parijs is zowel mogelijk met de auto, de bus of het vliegtuig. Een last minute naar Disneyland Parijs is altijd mogelijk bij de verschillende aanbieders.

Bekijk het reisaanbod bij OAD naar Disneyland Parijs

eiffeltoren De Eiffeltoren in Parijs

Hotels in en bij Disneyland Parijs

Er is binnen Disneyland Parijs keuze uit vele thema-hotels. Waan je in New York, tussen de beren of slaap in een Wild West stadje.
In Disneyland Parijs komen je dromen ook tijdens het slapen in de hotels uit!

Buiten de hotels in Disneyland Parijs is er in de omgeving een enorme keuze uit hotels. Bijvoorbeeld in Parijs zelf of in de directe omgeving. Ideaal om er stedentrip of een weekje Parijs aan vast te plakken en daar als hetgeen waar Parijs bekend om is, te bezoeken.


Snel en voordelig weg