Noord-Holland

Last minute Noord-Holland

Ontdek Noord-Holland, de uitgestrekte polders en het oude erfgoed. Bezoek Amsterdam en de toeristische plaatsjes zoals Hoorn en Volendam, het erfgoed van de oude Zuiderzee. En natuurlijk De Rijp en de historische polders van de Beemster.

Ervaar het waterlandschap en de vele vogels die je in deze omtrekken kunt vinden.

Maak een trip naar de historische steden aan het IJsselmeer, zoals Hoorn en Enkhuizen met zijn Dromedaris.

Volendam is natuurlijk een toeristische trekpleister waar iedere Nederlander ooit in zijn leven geweest moet zijn.

Breng een bezoek aan onze hoofdstad van het land, Amsterdam. Bekijk de toeristische plekken en bezoek de vele musea zoals het Amsterdams historisch museum en het rijksmuseum. Aanschouw de Amsterdamse grachtengordel met de grachtenpanden die de stad zo beroemd maakt.

Parkeer uw auto bij een P+R Fietshub in Amsterdam en ga verder met de fiets! Amsterdam is een fantastische stad om met de fiets te ontdekken.


 
Amsterdam

Een vrij onbekende plek in Amsterdam Noord, waar oude dorpen ingepakt liggen in de stad. Neem bijvoorbeeld Nieuwendam met zijn historische bouw en kerkje.
Voor een low-cost overnachting in Amsterdam raden wij u een overnachting in één van de Botels in Amsterdam aan.

Amsterdam Noord - Nieuwendam
Nieuwendam

Haarlem
De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem dat diverse theaters, bioscopen en andere culturele bezienswaardigheden herbergt. En natuurlijk het Teylers Museum, waar u oude natuurkundige instrumenten kunt bezichtigen zoals de grote elektriseermachine uit de 18e eeuw. Verder herbergt het museum fossielen, schilderijen, tekeningen, munten en penningen.
 
Haarlem

Neem eens een uitstapje naar de Beverwijkse Bazaar of het Museum Kennemerland. Beiden kunt u vinden in… Beverwijk.

IJmuiden en Amsterdam worden verbonden door het Noordzeekanaal. Een kanaal dat Amsterdam direct verbindt met de Noordzee.

Beverwijk

Onder Beverwijk vindt u de plaats Velsen – IJmuiden. IJmuiden staat bekend om zijn stranden met diverse bunkers in de duinen. Bekijk ook de hotels in Velsen – IJmuiden.

Parkeren in de grote steden van Noord-Holland wordt een steeds grotere uitdaging. Dit maakt een bezoek met de auto steeds ingewikkelder.
Parkeer informatie: parkeren Amsterdam-Noord
Parkeer informatie: parkeren Haarlem
Parkeer informatie: parkeren Beverwijk (en Bazaar)
Parkeren in Velsen-IJmuiden