Reischecklist binnenland

De checklist binnenland, waar je aan moet denken als je snel op vakantie gaat!

Ga je naar op vakantie binnen Nederland of net over de grens, dan ook zul je diverse dingen mee moeten nemen of regelen. Je kunt hiervoor natuurlijk altijd weer naar huis rijden, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van een vakantie in het binnenland. Om deze reden hebben wij een checklist samengesteld van de verschillende items die je absoluut niet mag vergeten. Let op want de checklist is absoluut niet compleet of feilloos, iedereen heeft natuurlijk zijn eigen persoonlijke punten.

>> Gaat u naar het buitenland? Kijk dan op onze pagina over dechecklist in het buitenland.

 

Voorbeeld checklist:

ANWB papieren
De juiste kleding voor uw vakantie
verbandtrommel
naaigarenset
Id kaart of paspoort
Medicijnen
Oplader van de telefoon, camera, tablet of laptop.
Navigator
Zonnebril
Extra contactlenzen of een extra bril

Wellicht voor een binnenlandse vakantie overbodig, maar wij noemen het toch even. Heeft u eraan gedacht om een reisverzekering af te sluiten?

 

Gaat u kamperen? Dan is het handig om een specifieke checklist hiervoor voor te bereiden. Met vragen zoals: zit er genoeg gas in de priemus, zitten er batterijen in de zaklamp, enz.

Breidt deze lijst uit met uw eigen wensen en opmerkingen. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen persoonlijke lijst. Denk maar eens aan medicijnen en of u kinderen heeft of niet. Gaat u kamperen of in een hotel? Dat levert natuurlijk een andere checklist op.

 

Bagage inpakken tips
Op onze speciale pagina over het slim inpakken van bagage vind u ook handige tips voor als u op reis gaat:
Bekijk de Bagage inpakken tips