Bergvakanties

Vakantie naar de bergen

Niet naar het strand? Kies dan voor een actieve vakantie waar je je kuiten op een natuurlijke wijze traint. Lekker actief de berg op lopen of klimmen. Geniet van de uitzichten over de dalen en overnacht in een berghut of een goed chalet in de buurt. Prima plek om te wandelen.

 

Wat is het toch heerlijk om bovenaan de berg over het landschap en het dal uit te kijken. En je kan hier werkelijk van alles doen, in de ochtend kijken of je herten kan spotten of op zoek naar bijzondere stenen of planten. Bezoek de talrijk dorpjes waar het vaak net lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

Het fietsen door de bergen is een mooie belevenis.

 

Geniet van de vreemde doorkijkjes in het ruige landschap. Bij de verschillende beekjes en watervallen heb je de meeste kans. Een prima vakantie.


Bergvakanties kunt u in Europa maken, maar ook zeker verder weg. Denk maar eens aan India of Amerika. Overal waar bergen zijn kunt u genieten van deze soort van vakantie.

Denk hierbij aan de Alpen, de Pyreneen of wat lager zoals Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Het landschap is gegarandeerd altijd mooi!