Weekend weg

Wil je even lekker een weekend weg?

Wij hebben diverse voordelige weekendarrangementen voor je klaarstaan. Kijk eens rond en ervaar welke weekenden wij vrij hebben voor jou. Het enige dat je hoeft te doen is genieten.

 

Ga eens een weekendje weg naar de hotels en bungalowparken in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en verder.
Er is veel aanbod: van grote hotelketens tot kleine gezellige hotelletjes. Of wat dacht u van een romantisch weekendje Parijs of een weekendje Londen en lekker shoppen?

 

Er is keuze uit diverse mogelijkheden:
bekijk alle mogelijkheden online voor een Weekendje Weg.

• speciale hotel aanbiedingen
• all inclusive hotels
• goedkope hotels
• bungalows

Bekijk alle mogelijkheden online voor een Weekendje Weg.

Voor een heerlijk weekend weg!

Korte vakanties – vergelijk het grote aanbod en boek vandaag nog een korte vakantie naar je favoriete bestemming.

Boek je korte vakantie online!

Een leuk weekendje

Ook leuk, een minicruise of maak uw keuze uit de vele comfortabele hotels die worden aangeboden. We zetten alle bezienswaardigheden van uw bestemming op een rij.

Weekendje weg in combinatie met arrangementen

Combineer uw weekendje weg dan met een ander arrangement zoals bijvoorbeeld een ontspannende wellness arrangement, theaterarrangement of een culinaire arrangement. Op deze manier maakt u uw weekendje weg wel extra bijzonder!

Weekendje weg met de trein

Vele bestemmingen in Europa zijn gemakkelijk te bereiken met de trein. Ga voor een superscherpe prijs bijvoorbeeld naar Parijs of Berlijn. U kunt opstappen op verschillende stations zoals Schiphol, Amsterdam of Rotterdam C.S. Binnen een aantal uren bent u op uw bestemming.