Zeeland

snelenvoordeligweg banner

Ontdek Zeeland, de provincie met de hoogste temperatuur van Nederland. Zijn brede stranden en oude plaatsjes. Ontdek de haven van Vlissingen. Bekijk de deltawerken en laat je imponeren door de grootte van dit meesterbouwwerk. Een walhalla voor de kinderen, die geimponeerd raken door de provincie Zeeland.

Buiten het bekijken van de deltawerken is het is goed toeven aan het brede strand in Zeeland. Waai lekker uit aan het Zeeuwse strand. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van camperen, accomodaties en het mosselen eten.

Zeeland is ook een mooie plek om te fietsen of te wandelen. Langs de vele plaatsjes vindt je kleine schatten zoals bijvoorbeeld een bijenimker. Koop de vruchten en de groenten gewoon aan de kant van de weg voor een zacht prijsje. En als je langs het strand fietst heb je ook nog het mooie uitzicht over de deltawerken.

Nederland is bij uitstek een mooi land om in te kamperen of leuke hotelletjes uit te proberen. En het voordeel is dat je de taal spreekt. Ook vanuit kostenoogpunt is de optie om een vakantie in eigen land te boeken erg interessant.