Canada

Canada

Canada is natuurlijk een erg groot land. Eén van de grote steden is Vancouver met zijn mooie Capilano Suspension Bridge, het Stanley Park en Chinatown. Deze stad is de 3e stad van Canada. Ook kunt u een prachtige haven in deze stad vinden.

Vancouver

Laten we eens kijken naar de prachtige stad Vancouver. In deze Canadese stad wonen meer dan 600.000 mensen. Als we het hebben over de agglomeratie van Vancouver dan zijn er meer dan 2,3 miljoen inwoners. Als u in Vancouver bent valt er genoeg te beleven en te bekijken. Een aantal van deze bijzondere bezienswaardigheden willen wij graag met u doornemen.

Capilano Suspension Bridge

Tijdens uw bezoek mag een bezoek aan de Capilano Suspension Bridge niet ontbreken. Deze bijzondere brug is misschien wel de grootste topattractie van de stad. Deze lange houtburg is meer dan 130 meter lang en loopt over de Capilano rivier.

Stanley Park

Aan gebouwen ontbreekt het niet in Vancouver. Als u even de rust wilt opzoeken kunt u naar het Stanley Park, een prachtig natuurgebied dat elk jaar weer door miljoenen mensen wordt bezocht. Het park bestaat al sinds het einde van de 19e eeuw.

Chinatown

Net als in veel andere grote steden kunt u ook in Vancouver een zogenaamde “Chinatown” terugvinden. U kunt hier genieten van de prachtige huizen, gebouwen en natuurlijk de Chinese keuken.

Natuur

Zalm in de rivieren wordt gevangen door de beren die daar gewoon in de natuur rondlopen.

Hoog in het noorden van Canada kunt u ijsberen tegenkomen.

Voor Canada heeft u een visum (een zo genaamde ETA) nodig. U kunt deze verkrijgen bij: kesvisum.nl