Alaska

Alaska

Alaska ligt erg noordelijk en daardoor heeft het een erg koud klimaat. Hier is het dat de longen van de wereld staat. De vele bomen in het noordelijk halfrond is het grootste bosgebied ter wereld.

Steden

Juneau, de Tracy Arm Fjord, Mendenhall Glacier en Sawyer Glacier zijn de nummer één, twee en drie als het gaat om topattracties.

Skagway, de plaats werd gebouwd in 1897 en staat bekend als plaats waar de goudzoekers ooit aan land gingen. Skagway wordt voornamelijk bezocht door toeristen, die vanaf cruiseschepen komen. Hierop is de plaats ook geheel op ingesteld. Zo is het de derde cruisehaven van Alaska.

Juneau

We vinden de stad Juneau terug in de staat Alaska, de stad heeft zo’n 30.000 inwoners. Als u de stad bezoekt dan kunt u gaan genieten van een prachtige natuur. De Tracy Arm Fjord, Mendenhall Glacier en Sawyer Glacier zijn de nummer één, twee en drie als het gaat om topattracties.

Tracy Arm Fjord

“Wat een prachtig gedeelte van de wereld”, “Wow”  en “Spectaculair” zijn enkele recensies die over dit gebied terug te vinden zijn. Geniet van de schoonheid van de natuur en ontdoen de mooie gletsjer.

Zoals gezegd zijn ook Mendenhall Glacier en Sawyer Glacier zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook hierover zijn veel lovende woorden te lezen op het internet. Als u op zoek gaat naar recensies over deze plekken dan zult u al snel ontdekken dat een bezoek zeker niet mag ontbreken.

Ketchikan

Ketchikan is een bezoek zeker waard. Bezienswaardigeheden zijn Totem Heritage Center en het Tongass National Forest. U kunt in Ketchikan namelijk profiteren van een aantal interessante bezienswaardigheden. Er wonen minder dan 8.000 mensen in de stad, maar toch is een bezoek aan Ketchikan zeker de moeite waard.

Totem Heritage Center

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Totem Heritage Center. In dit bijzondere museum kunt u een aantal mooie totem palen bekijken. Er zijn maar weinig andere musea waar u totem palen in kunt terugvinden, een bijzondere plek dus!

Tongass National Forest

Het Tongass National Forest is een prachtig natuurgebied, het is zelfs het grootste natuurgebied van de Verenigde Staten. 69,000 km2 aan prachtige natuur!